Home » Electronica top 10 » Laptop top 5

Laptop top 5

Nieuwe laptop nodig? Onze Laptop top 5 toont de best verkochte en populairste laptops op Coolblue!

Speciaal voor jou hebben we de Laptop top 5 met de best verkochte laptop 's van dit moment op Coolblue op een rij gezet! Ben je op zoek naar een nieuwe laptop, maar wil je niet uren zoeken. Dan is onze laptop top 5 perfect voor jou! De meest verkochte en populairste laptop handig op één pagina! Met onze Laptop top 5 heb je op zeker zo je nieuwe laptop gevonden!

Kies hier je favoriete nieuwe laptop

Op zoek naar een nieuwe laptop is vaak een hele opgave. Zoveel modellen, zoveel keuzes. Maar wat is nu belangrijk bij het kiezen van een nieuwe laptop?

 

Uiteraard het budget. Een nieuwe laptop is er al vanaf een paar honderd euro tot meer dan duizend euro. Heb je een aantal laptops op het oog die binnen je budget vallen, dan kun je letten op de grootte van het scherm. Is het scherm 14 of 15 inch? Het verschil van 1 inch is 2,2 cm. Met een iets groter scherm heb je uiteraard meer beeld, maar de laptop zelf zal daardoor ook iets groter van formaat zijn. Ook de processor van de laptop is van belang. Een i3 processor is prima voor dagelijks gebruik zoals internetten en mailen. Maar wil je veel gamen of wil je zwaardere programma's op de laptop gebruiken, dan heb je echt een zwaardere processor nodig zoals een i7. Let bij de aankoop van een nieuwe laptop ook op de opslag. Heeft de laptop voldoende opslag capaciteit? Er zijn laptops met 32 gb opslag. Maar wil je veel data opslaan of veel programma's installeren kies dan voor een laptop met minimaal 128 gb opslag.

Peildatum Coolblue: 02-10-2020


Nr 1 - De bestverkochte laptop op Coolblue van dit moment!

Nr 2

Nr 3

Nr 4

Nr 5

Tip! Deel deze pagina met vrienden of familie!