Home » Electronica top 10 » Wasmachine top 10

Wasmachine top 10

Nieuwe wasmachine? Onze Wasmachine top 10 toont de best verkochte en populairste wasmachines op Coolblue!

Speciaal voor jou hebben we de Wasmachine top 10 met de best verkochte wasmachine van dit moment op Coolblue op een rij gezet! Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar wil je niet uren zoekenDan is onze Wasmachine top 10 perfect voor jou! De meest verkochte en beste wasmachine van dit moment vind je hier. Met onze Wasmachine top 10 heb je heel makkelijk zo je nieuwe wasmachine gevonden!

Kiezen nieuwe wasmachine

Op zoek naar een nieuwe wasmachine is vaak een hele opgave. Zoveel modellen, zoveel keuzes. Maar wat is nu belangrijk bij het kiezen van een nieuwe wasmachine?

Uiteraard het budget. Een nieuwe wasmachine is er al vanaf een paar honderd euro tot meer dan duizend euro. Heb je een aantal wasmachines op het oog die binnen je budget vallen, dan kun je letten op de specifieke kenmerken van een wasmachine. Zo zijn er verschillen in trommelinhoud. Sommige wasmachines hebben een trommelinhoud van 6 kg, andere zelfs van 8 kg. Hoe groter de trommelinhoud, hoe mee was je in één keer draaien. Ook zijn er vaak verschillen in de hoeveelheid geluid wat de wasmachine maakt. Het geluid wordt aangeduid in decibel (dB). Een wasmachine met een laag aantal dB maakt minder geluid dan een wasmachine met een hoog dB. Uiteraard wil je dat de was al redelijk droog uit de wasmachine komt. Hier is het toerental van belang. Sommige wasmachines hebben een toerental van 1400 en andere 1600 rpm (round per minute). Ook hier geldt, hoe hoger het toerental hoe droger de was.

Peildatum Coolblue: 01-10-2020


Nr 1 - De bestverkochte wasmachine van dit moment!

Nr 2

Nr 3

Nr 4

Nr 5

Nieuwe wasmachine, maar dan met een Coolblue abonnement

Ontdek ook het gemak van een Coolblue wasmachine abonnement! 

Geen dure aanschaf in één keer, maar maandelijks een vast bedrag voor een nieuwe wasmachine dat altijd werkt. 

De voordelen:

  • Altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand.
  • Product stuk? Binnen 48 uur ruilen we hem om.
  • Ga je verhuizen? Wij verhuizen je product gratis met je mee.
  • Na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.
  • Na de minimale looptijd de keuze om het product over te kopen.

Nr 6

Nr 7

Nr 8

Nr 9

Nr 10

Tip! Deel deze pagina met vrienden of familie!